BANYAK MANFAAT DENGAN PENGGUNAAN MINYAK ARGAN ASLI GoPLUS

BANYAK MANFAAT DENGAN PENGGUNAAN MINYAK ARGAN ASLI GoPLUS

Date: 10-2-2015

Tweet
Share to facebook

Minyak Argan Asli GoPlus

GoPlus- Pure Argan Oil disahkan 100% minyak argan asli dari Moroco.


Minyak argan dihasilkan dari buah Argania Spinosa (Pokok Argan). Sejak dulu lagi minyak argan memang tidak asing pada dunia kecantikan. Popularitinya dalam bidang kosmetik semakin meningkat masa kini sehingga digelar sebagai "liquid gold" dikalangan wanita Eropah kerana khasiatnya yang menakjubkan untuk kecantikan badan dan mampu meremajakan kulit.

Minyak argan asli bermanfaat untuk rawatan masalah rambut gugur, pertumbuhan dan penjagaan rambut kerana khasiatnya mampu memberi nafas baru kepada rambut kering, beruban, kusut, bercabang, rapuh dan sebagainya. Minyak ini mempunyai ciri yang sama dengan minyak Jojoba tetapi ia khasiat dan kesan minyak argan lebih luar biasa.

Hasil kajian oleh pakar kecantikan dan kesihatan dunia, minyak argan diperakui sebagai agen anti-penuaan semulajadi terbaik. Sedar akan khasiat minyak argan yang makin popular dalam bidang kecantikan ramai pengeluar kosmetik berlumba-lumba menawarkan produk minyak argan yang diyakini berfungsi sebagai anti-penuaan, namun ada produk yang ditawarkan sudah ditambah dengan bahan kimia dan tidak memberi hasil yang diharapkan. Hanya minyak argan asli yang mampu memberi hasil yang menakjubkan.

Minyak argan asli (100% tulen) tidak dicampur sebarang bahan lain mempunyai nilai yang tinggi dan mendapat permintaan yang tinggi di seluruh dunia. Minyak argan adalah minyak yang jarang diperolehi kerana pokok argan hanya tumbuh di kawasan bercuaca seperti di negara Moroco, maka tidak hairanlah ia juga dikenali sebagai Moroccan Oil.

Kelebihan Minyak Argan Asli GoPlus:

Khasiat Minyak Argan Kepada Kulit 

Khasiat Minyak Argan Kepada Rambut

Khasiat Minyak Argan Kepada Kuku

Khasiat Minyak Argan Kepada Sendi

Cara Menggunakan Minyak Argan Asli GoPlus

1. Guna Minyak Argan Pada Kulit - Cuci permukaan kulit sehingga bersih. Titiskan minyak argan pada tapak tangan, ratakan dan sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah. Urut perlahan-lahan sehingga minyak argan meresap kedalam kulit.

** Boleh guna waktu siang dan malam sebagai pelembap.

2. Guna Minyak Argan Pada Rambut - Boleh disapu pada rambut sebagai minyak rambut pada bila-bila masa. Untuk rawatan rambut, titiskan minyak argan pada tapak tangan, ratakan dan sapukan pada permukaan kulit kepala serta rambut dengan cara mengurut. Gunakan sikit-sikit dan berulang kali. Boleh dibiarkan semalaman dan cuci rambut seperti biasa pada esoknya.

3.Guna Minyak Argan Pada Kuku - Sapukan minyak argan pada kuku dan urut perlahan-lahan sampai ia meresap. Boleh diulangi setiap hari.


!! Dapatkan Minyak Argan Asli Dari GoPlus !!

CALL: 019-230 1920 (HQ GoPlus)